Eddie Szweda

Prø’li’hø’her

Eddie har nu boet i Danmark i 27 år, så han synes selv han er ret godt integreret. Men selv med så mage år i Danmark, kan han blive overrasket over diversiteten i vores lille land.

Kontakt

Fra storby til landsby

Det hele startede i 1989 da amerikaneren Eddie mødte sin danske kone Bettina der på det tidspunkt arbejdede som au-pair pige.

I1993 flyttede han og Bettina til Danmark hvor han fik arbejde inden for engrosbranchen og senere blev salgschef. I år 2006 overtog han Midtfyns Bryghus og det var sådan han iværksætter historie startede.

Video

Inspiration gennem kvalitet

Humor, personlighed og gåpåmod er nogle af vigtigste elementer for Eddie og Midtfyns Bryghus.

“Jeg vil gerne have at de smiler og har det sjovt. Så skal de også lære lidt om øl og hvad man kan bruge det på”
– Eddie

Kontakt

Den amerikanske drøm – I Danmark

Eddie fandt den amerikanske drøm, bare ikke i USA. Det hele startede dog i USA, da han mødte en dansk kvinde som han efterfølgende flyttede til Danmark med. Eddie startede arbejde på Svansø marmelade fabrik hvor han var produktionsmedarbejder. Årene gik, sproget udviklede sig og Eddie blev salgschef for Svansø.

Efter flere år på arbejdsmarkedet både ved Svansø og Amka Food luftede Eddie idéen om at blive selvstændig til en tidligere kollega og ven. Èn måned senere stod han med nøglerne til Midtfyns Bryghus og kunne nu for alvor starte som selvstændig, som han i mange år havde drømt om.

Da Eddie & hans kone, Bettina overtager Midtfyns Bryghus i 2006 havde bryghuset 3 forskellige øl. Året efter lancerede bryghuset

KONTAKT:

E-mail: info@midtfyns-bryghus.dk

Tlf: +45 63 90 88 80

Industrivej 11-13, 5792 Årslev